Heerlijk en mals stuk vlees afkomstig van de lamsbout.
De lange, smalle stukken lamsfilet zijn afkomstig van de rug van het lam. De stukken zijn donkerrood tot bruin en zijn meestal van het vet ontdaan.
Heerlijk stuk vlees afkomstig van het ruggedeelte van het lam. Lamskoteletjes zijn geschikt om te grillen op de barbecue of in de grillpan of om te bakken in de pan.
Minimum 1 dag op voorhand bestellen.
Voor velen is het lamribstuk het malste en sappigste deel van het lam. Het is een ribstuk van ongeveer 6 tot 8 ribbetjes dat op het bord meestal nog eens wordt verdeeld in twee.
Heerlijk stuk vlees afkomstig van de bil van het lam. Met bout is het vlees veel sappiger en malser dan zonder en is vooral geschikt om te braden in de pan of in de oven.
Deze kleine stukjes lamsvlees, afkomstig van de bout, de nek, de borst en de schouder van het lam, zijn ideaal voor in een stoofpot.